Завершилася робота осінньої школи проєкту UniTECH у Львівській політехніці

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-школи

У межах третього дня роботи осінньої школи проєкту UniTECH у Національному університеті «Львівська політехніка» тренінг провів Хенрік Бломгрен – професор кафедри промислової економіки та менеджменту Королівського технологічного інституту KTH, бізнес-тренер. Він має близько 20 років аналітичного та промислового досвіду роботи зі стратегією та маркетингом. Тема тренінгу – «Інновації, підприємництво та лідерство».

Свій виступ спікер присвятив питанням окреслення ключових факторів успіху інновацій, формуванню відповідного підприємницького середовища, розвитку філософії та лідерських компетенцій, що сприятимуть формуванню інноваційного середовища як у бізнесі, так і в закладах вищої освіти.

Професорка кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки Вікторія Харчук розповіла про мету, завдання, цільову аудиторію та можливості, які пропонує проєкт Erasmus+KA2 Providing of Academic Freedom and Inclusion through Digitalization (AFIDErasmus). Зокрема, до слухачів було донесено інформацію про стратегію та концепцію мультиінституційного інклюзивного віртуального кампусу (MIIVC), у межах якого користувачам з різноманітними здібностями та потребами пропонуватимуть онлайн-курси, націлені на розвиток компетенцій у сфері підприємництва.

Поточні результати обох проєктів окреслюють важливі тематичні напрями міжнародної співпраці та, першочергово, покликані сприяти розв’язанню проблем і викликів, з якими стикнулись усі учасники навчального процесу.

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи