Постдокторські стипендії 2024 Marie Skłodowska-Curie Actions від програми «Горизонт»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Шановні науковці Університету!

Проєктний офіс Львівської політехніки рекомендує звернути увагу на постдокторські стипендії MSCA Postdoctoral Fellowship 2024 від програми Горизонт.

Метою постдокторських стипендій є підтримка кар’єри дослідників та сприяння досягненню високих результатів у науковій діяльності. Програма постдокторських стипендій орієнтована на дослідників, які мають ступінь доктора філософії і бажають здійснювати свою дослідницьку діяльність за кордоном, здобувати нові навички та розвивати свою кар’єру. Постдокторські стипендії допомагають дослідникам отримати досвід роботи в інших країнах, дисциплінах та неакадемічних секторах.

Ці стипендії надають у країнах-членах ЄС або асоційованих країнах програми «Горизонт Європа» терміном від 1 до 2 років, вони можуть також передбачати короткострокові відрядження в будь-яку точку світу.

Стипендія підходить учасникам, які:

  • є науковцями з науковим ступенем PhD;
  • зацікавлені у проходженні науково-дослідницької мобільності в рамках стипендії MSCA Postdoctoral Fellowship до Лодзької політехніки;
  • зосереджені на розвитку наукових досліджень та універсальних навичок і компетенцій, що призведе до покращення кар’єрних можливостей;
  • готові до нових підходів до науково-дослідної роботи, тісно пов’язаної з міжнародним, міжгалузевим та міждисциплінарним досвідом;
  • відкриті до розширеного мережевого співробітництва та комунікаційних можливостей з науковими колегами і громадськістю, що розширює горизонти впливу досліджень та розробок.

Проєкт MSCA Postdoctoral Fellowship:

  • персоналізований та оригінальний дослідницький проєкт, написаний дослідником;
  • включає конкретний план навчання через дослідження та чіткі цілі кар’єрного розвитку;
  • реалізується спільно з приймаючими організаціями (у їхніх приміщеннях, за винятком коротких візитів, відряджень або стажувань) під безпосереднім наглядом одного або кількох наукових керівників.

Бюджет конкурсу – 230 139 000 євро, дедлайн – 11 вересня 2024 року.

Докладніше