Студенти ІППО відвідали лекцію начальниці Центрального міжрегіонального управління НАДС

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото з лекції

22 березня 2024 року в Навчально-науковому інституті права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки в рамках вивчення навчальної дисципліни «Правове регулювання державної служби» відбулася зустріч із начальницею Центрального міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби, докторкою філософії у галузі публічного управління та адміністрування, адвокаткою Іоліттою Адамською.

Студенти отримали цікаву інформацію про роботу Центрального міжрегіонального управління НАДС. Зокрема, Іолітта Петрівна розказала про забезпечення формування державної політики, здійснення моніторингу та оцінювання результатів реалізації державної політики у сфері управління персоналом на державній службі, розроблення пропозицій щодо її продовження або коригування, забезпечення нормативно-правового регулювання у сфері управління персоналом на державній службі.

Під час лекції здобувачі вищої освіти мали змогу поставити запитання й отримати фахові відповіді, також вони активно долучалися до обговорення і дискусії.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції