На кафедрі маркетингу і логістики Львівської політехніки відбувся традиційний захід – День логістики 2024

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото із заходу

На кафедрі маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки був організований День логістики 2024. Цього дня у різних країнах Європи логістична спільнота проводить заходи для ознайомлення громадськості з досягненнями і поступом логістики. Галузь дуже перспективна у світовому масштабі. Для України логістика та розвиток фахівців з логістики також відіграють дуже важливу роль. Основні теми Дня логістики на кафедрі МЛ в цьому році – гуманітарна, військова та цивільна логістика.

З вітальним словом виступили організатори – в.о. завідувача кафедри маркетингу і логістики Назар Глинський та завідувачка секції «Логістика» на кафедрі МЛ Наталія Чорнописька, які наголосили на важливості логістики та поширення знань про її розвиток, особливо сьогодні в Україні.

Після цього для всіх учасників та гостей події, які приєдналися офлайн та онлайн, відбувся вебінар «Логістика прифронтових територій». Учасники почули, з якими викликами в час війни і щодня боряться мешканці та працівники різних установ Херсонщини, як організації та волонтери допомагають містам і селам з гуманітарною та цивільною логістикою, а також як люди гуртуються навколо відновлення громад. Організатори події та учасники подякували пані Світлані Симоньянц за інформативний виступ.

У цей день студенти в рамках 3 воркшопів також попрактикували свої менеджерські здібності, враховуючи обмежені ресурси під час виконання завдання.

У другій частині воркшопів доцентка кафедри маркетингу і логістики Наталя Чорнописька провела дебати на тему «Розвиток логістичної інфраструктури в умовах війни». Почергово студенти в командах готували свої думки «за» і «проти»: 4 команди, 6 команд та ще 4 команди виступали одна проти одної.

Студенти впорались із завданням, наводили реалістичні аргументи й фахово формулювали контраргументи для команд-суперників. Вітаємо команди, які отримали найвищу оцінку журі!

Упродовж тижня студенти в рамках Дня логістики також пограли на парах у бізнес-ігри, щоб краще засвоїти основні завдання, які виникають у роботі логістів.

Організатори щиро дякують усім учасникам за активність і зацікавлення і бажають успіхів! До зустрічі на наступних заходах кафедри маркетингу і логістики та на Дні логістики наступного року!

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу