Проєктний офіс Університету інформує про можливості участі у фестивалі інновацій Berlin Science Week 2023

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до фестивалю

Проєктний офіс Університету пропонує політехнікам звернути увагу на Берлінський тиждень науки 2023.

Щороку з 1 до 10 листопада Берлін стає центром святкування наукової досконалості, знань і відкриттів, а також сприяння інноваційному обміну. Упродовж десяти фестивальних днів фестиваль збирає понад 500 спікерів, понад 150 організацій та понад 20 000 людей аудиторії.

Фестиваль поєднує особисті формати по всьому Берліну з онлайн-заходами та гібридними подіями. Увага зосереджена на обміні та рефлексії: програма базується на інтерактивних і часто міждисциплінарних форматах, починаючи від панельних дискусій, майстер-класів, виставок до VR-досвіду, кінопоказів, музичних інсталяцій та багато іншого. Всесвітньо відомі вчені та інституції роблять свій внесок у тематичні доріжки, що відображають поточні виклики й дискусії в науці та суспільстві.

Метою заходу є співпраця з організаціями з усього світу, щоб продемонструвати наукову досконалість, розгорнути дискусію про великі виклики світу та знайти нові, інтерактивні й цікаві способи розвитку науки, досліджень та інновацій.

Для участі у фестивалі запрошують університети, науково-дослідні установи, науково обґрунтовані стартапи, інноваційні бізнеси, ініціативи щодо залучення науки та наукової політики чи міждисциплінарних наукових проєктів у сфері мистецтва і культури.

Є три способи взяти участь у Berlin Science Week:

  • організувати подію в будь-який час і в будь-якому місці – доречні онлайн і гібридні варіанти;
  • стати частиною CAMPUS, фестивального центру в Museum für Naturkunde Berlin, 3–4 листопада;
  • влаштувати подію на Holzmarkt 25 – спеціальний форум мистецтва та науки.

Участь у Berlin Science Week 2023 безкоштовна. Реєстрація на подію триває до 30 липня 2023 року.

Докладніше про Berlin Science Week 2023