Як ми долучаємось до перемоги

Асоціація випускників Львівської політехніки
Банер Асоціації випускників Львівської політехніки

Шановні випускники славної Львівської політехніки!

Знаємо, що кожен із вас на своєму фронті робить належний вклад у нашу спільну перемогу. Поза всякими сумнівами, що не може бути по-іншому, бо ми ― політехніки! Місяці війни продемонстрували силу і згуртованість нашого народу, міцність Збройних сил України. Показали всьому світу, що ми ― нація незламних, свободолюбивих людей!

Члени правління Асоціації випускників університету теж здійснюють особисту волонтерську діяльність на своїх робочих місцях, у тилу. Кожна така дія ― це прояв своєї позиції, приклад єднання, приклад для наслідування.

Від початку повномасштабної війни ми долучилися до облаштування укриття в університеті, зокрема забезпечення водою, первинними продуктами, теплими речами. Також підтримуємо вимушено переміщених осіб, безоплатно поселяючи їх у своїх квартирах, будинках, офісних приміщеннях. Протягом трьох місяців у нас знайшли гостинний прихисток 39 осіб, 20 із них ― діти. Забезпечили гарячим стравами, необхідними комплектами посуду та продуктами харчування близько 3000 переселенців.

Окрім цього, надали велику кількість скляної тари для виготовлення консервованої продукції. На схід відправили понад 22 000 банок консервованого тушкованого м’яса і каші з м’ясом для населення. Закупили тисячу яєць, сформували для військових 400 великодніх кошиків із пасками, писанками, ковбасою. Все це коштувало майже 1 мільйона гривень.

Разом із партнерами організовували Великдень для переселенців із Маріуполя. Спільно з польською благодійною фундацією надіслано 30 машин гуманітарної допомоги на схід. Організували візит мера міста Катовіце до Львова та скоординували передачу 12 вантажівок гуманітарної допомоги від польських друзів. Окремо доставляли ліки для онкологічних хворих у Киів, працювали на гуманітарних складах.

Також організували виставку юних художників ― дітей зі сходу України, які перебувають зараз у Львові.

Надали і фінансову допомогу: на потреби Збройних сил України члени правління перерахували 2000 Євро та 122 200 грн. Також передали три біноклі, чотири дрони, оснащення до зброї (12 магазинів, 6 коліматорних прицілів), допомагали з амуніцією для призовників в ЗСУ, безпосередньо організовували доставку амуніції в бойові частини на загальну суму 2 мільйони гривень.

Окремо надавали консультаційні послуги для волонтерських організацій територіальної оборони, пов’язані з крипто-валютою, відкриттям крипто-гаманців. Долучалися і долучаємося до купівлі автомобілів для військових.

Дорогі друзі, це лише частина скромної допомоги для фронту сьогодні. Та кожен, навіть незначний крок, який ми робимо разом, творить синергію, нищить зло і наближає ПЕРЕМОГУ! Не легковажте, не сумнівайтесь! Робіть крок! Робіть те, що можете! Перемога буде за нами!

Слава Львівській політехніці та її випускникам!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!


Правління Асоціації випускників
Національного університету «Львівська політехніка»