Можливості дуального навчання від PwC Lviv SDC для студентів кафедри обліку та аналізу

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту запрошує студентів IV курсу бакалаврату і I курсу магістратури, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування» у Національному університеті «Львівська політехніка», скористатися можливостями дуальної форми навчання. Навчання за цією формою буде здійснюватися у другому семестрі 2023–2024 навчального року на базі львівського підрозділу провідної міжнародної аудиторської фірми з «великої четвірки» – PwC.

Студенти кафедри обліку та аналізу також можуть факультативно пройти тренінгову програму від професіоналів PwC Lviv SDC – «Шлях майбутнього аудитора», яка передбачає тренінги, присвячені міжнародному досвіду у сфері фінансів, обліку, аналізу, оподаткування, аудиту, інформаційних технологій, soft skills, та отримати запрошення на співбесіду щодо працевлаштування у PwC («ПрайсуотерхаусКуперс»). Наприкінці програми студенти можуть взяти участь у змаганні за здобуття престижної стипендії від PwC Lviv SDC – 20 000 гривень на один семестр. Переможця визначають у фіналі змагання на основі результатів атестації професійних знань і навичок претендентів, яку здійснює PwC Lviv SDC.

За докладнішою інформацією щодо цих можливостей від PwC для студентів, які навчаються за спеціальністю «Облік і оподаткування» у Львівській політехніці, звертайтеся до професора кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая.