Львівська політехніка та Державна Митна Служба України підписали меморандум про взаємодію та співробітництво

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

28 грудня Національний університет «Львівська політехніка» та Державна Митна Служба України підписали меморандум про взаємодію та співробітництво. Ця домовленість передбачає системну співпрацю між сторонами у сфері навчальної, методичної, наукової, інформаційної та іншої діяльності відповідно до чинного законодавства України.

Ця угода особливо актуальна для кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Інституту економіки та менеджменту. Чимало зусиль для підготовки та підписання цього договору доклав в.о. начальника Львівської митниці Андрій Кузнік. Під час засідання Вченої ради Політехніки пан Андрій відзначив подяками за багаторічну плідну освітньо-наукову співпрацю та взаємодію, значний внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців для митних органів України ректора Національного університету «Львівська політехніка» професора Юрія Бобала, завідувачку кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності професорку Ольгу Мельник, доцента кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Олега Микитина.

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму