В.о. завідувача кафедри ЕКМ взяв участь у міжнародному воркшопі з сучасної кругової економіки

Кафедра економіки і маркетингу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Нещодавно д.е.н., професор, в.о. завідувача кафедри економіки і маркетингу Інституту просторового планування та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Максим Безпарточний взяв участь у фінальній сесії «Циклу тренінгів з сучасної кругової економіки», реалізованій у межах проєкту BSB 1021 Circlecon.

На сесії було розглянуто сучасні інноваційні тренди в економіці й екології, у споживанні та маркетингу, вплив глобалізації на міжнародний бізнес, проблеми впровадження інноваційних технологій, європейські та регіональні промислові моделі кругової економіки. Спікери акцентували увагу на необхідності імплементації стратегій кругової економіки в Україні.

Отримані знання і матеріали буде використано у навчальному процесі Інституту просторового планування та перспективних технологій, науковій та проєктній діяльності.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Сертифікат учасника