Команда проєкту EUSTS провела в Університеті Speaking Club «Нові європейські тренди та професійне зростання»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із заходу

1 травня 2024 року команда проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» (EUSTS) провела інтерактивний захід Speaking Club «Нові європейські тренди та професійне зростання» за участю понад 60 студентів та викладачів Університету.

Ключовим спікером заходу був Сергій Пилипів, керівник компанії Grafix, голова Комітету навколишнього середовища Дистрикту 2232 Ротарі Інтернешнл, розробник вітряка для стисненого повітря Green Mill, тренер Ротарійського інституту лідерства. Він поділився зі студентами своєю історію успіху й розповів, як йому вдалося заснувати Grafix, пережити пандемію, війну та зберегти компанію в топовому рейтингу українських підприємств, орієнтованих на вихід на європейські ринки, а також сформувати дієву команду, яка розвивається професійно та зміцнює позиції компанії.

Власним шляхом професійного зростання поділилась директорка відділу маркетингу компанії Андріана Домбрович, яка спершу виконувала функції помічника власника компанії та врешті отримала керівну посаду й тепер формує власну команду, спрямовану на розвиток маркетингової стратегії Grafix. Також вона надала слушні поради у підготовці студентів до перших співбесід із потенційними роботодавцями.

Спікери запропонували учасникам заходу сформувати власні бізнес-ідеї та надали свої рекомендації в їхній реалізації, а також запропонували всім зацікавленим долучитися до команди Grafix і пройти своє перше професійне стажування.

Наприкінці Speaking Club у студентів виникло чимало запитань до спікерів заходу, а найактивніші учасники отримали призи від Grafix та запрошення пройти перше професійне стажування під менторством засновника компанії Сергія Пилипіва.

Команда проєкту EUSTS висловлює вдячність представникам української компанії Grafix Сергію Пилипіву та Андріані Домбрович за цінні практичні поради у веденні бізнесу, стратегії впровадження європейських трендів на вітчизняному підприємстві та успішні історії професійного зростання працівників компанії, які без сумніву надихнули наших студентів!

Захід було проведено у рамках виконання проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» (EUSTS) за підтримки програми ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне.

З докладнішою інформацією про EUSTS можна ознайомитися на сайті проєкту в межах Порталу Львівської політехніки.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу