У Tech StartUp School відбудеться Міжнародний круглий стіл «Університети та цифрова трансформація»

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Заставка до заходу

18 квітня 2024 року в рамках Lviv DISCO Innolav проєкту Developing Innovative Sustainable Cooperation Opportunities (DISCO) в Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» розпочнеться Міжнародний круглий стіл «Університети та цифрова трансформація» (Universities and Digital Transformation).

Захід організовано з метою обміну досвідом, ідеями та обговорення можливих шляхів удосконалення участі університетів у цифрових трансформаційних змінах суспільства учасниками проєкту від України, Швейцарії, Норвегії та Польщі.

DISCO сприяє розвитку інноваційних та підприємницьких навичок у всьому трикутнику знань через навчання студентів, менторську підтримку стартапів та бізнесу, а також структуровану розбудову потенціалу серед наукового та ненаукового персоналу ЗВО-учасників. Цілі проєкту досягають завдяки розробці та створенню нових форм співпраці за допомогою інноваційних лабораторій.

У заході братимуть участь:

  • Пьотр Капучінський, професор, директор Малопольської школи публічного управління Краківського економічного університету, Польща;
  • Станіслав Альвасяк, експерт проєктів Краківського економічного університету, директор Центру досліджень і розвитку соціальних інновацій Єзуїтського університету в Кракові;
  • Максим Карпаш – проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку університету імені Короля Данила;
  • Володимир Чернюк – директор IRON Lviv Tech Cluster;
  • Назар Подольчак, д.е.н., професор, завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Національного університету «Львівська політехніка».

Початок о 14:00.

Приєднані файли