У межах Наукових фестин кафедра ДОА провела майстер-клас із рисунку та живопису «Моя Політехніка»

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з майстер-класу

24 квітня 2024 року в рамках Наукових фестин кафедра дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну провела майстер-клас із рисунку та живопису для школярів на тему «Моя Політехніка».

Студенти спеціальності 022 «Дизайн (дизайн середовища)» малювали головний корпус та архітектурний декор будівлі у техніці акварельного живопису і графічно. Майстер-клас курувала к.арх., доцентка кафедри ДОА Зоряна Климко, яка вміло заохочувала до подальшого розвитку творчих здібностей. Всі охочі мали змогу доєднатись до малювання корпусу, перейняти студентський досвід навчання на мистецькій спеціальності та послухати про особливості й переваги освіти у Львівській політехніці.

Також у межах Наукових фестин було проведено презентацію для школярів про освітню програму бакалаврського рівня «022 «Дизайн (дизайн середовища)». Інформацію висвітлила к.арх, доцентка кафедри Юліана Петровська. Школярі мали змогу побачити проєктні роботи студентів-бакалаврів з дизайну інтер’єрів, почути про діяльність кафедри й надихнутися творчою атмосферою.

Учні, випускники шкіл отримали багато позитивних емоцій від комунікації зі студентами й були приємно вражені їхніми роботами.

Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу Фото з майстер-класу