Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки пропонує дистанційні послуги науковцям Університету

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Скріншот із сайту НТБ

Науково-технічна бібліотека звертає увагу науковців Львівської політехніки на низку корисних сервісів, які забезпечать якісний супровід їхньої наукової діяльності. Зокрема, відділ наукової бібліографії пропонує перелік послуг, які можна отримати дистанційно: для цього потрібно перейти за відповідним посиланням.

  • Індивідуальна консультація стане в нагоді, якщо є запитання стосовно наукометрії та інших аспектів наукової діяльності.
  • Інформаційний супровід дослідження дасть змогу щомісяця отримувати на електронну скриньку перелік актуальних анотованих наукових джерел та шлях до повних текстів за тематикою досліджень, що становить інтерес. Залишайтеся в тренді разом з авторитетними рецензованими публікаціями!
  • Робота із публікаціями в інформаційній системі ScienceLP допоможе налагодити комунікацію з куратором інституту в бібліотеці щодо роботи із системою ScienceLP. Фахівці бібліотеки радо проконсультують для своєчасного та коректного внесення чи підтвердження наукових публікацій у систему.
  • Оформлення довідок про підтвердження публікацій для здобувачів наукових ступенів та звань призначена для організації проведення перевірки de visu статусу видань (фаховість, періодичність, індексування в наукометричних базах даних тощо), в яких опубліковано статті здобувачів наукових ступенів та вчених звань.
  • Просування журналу в наукометричні бази даних полягає у наданні консультацій та індивідуальних рекомендацій редакторам і відповідальним секретарям наукових журналів Львівської політехніки. Якщо ви прагнете, щоб ваше видання індексувалося у Scopus, Web of Science, Іndex Copernicus та інших наукових ресурсах, тоді ця послуга для вас!

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки бажає успіху та сподівається на плідну співпрацю!