На кафедрі туризму ІСТР відбулась презентація і дегустація натуральних солодощів Goluba Sweets

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото із заходу

4 березня на кафедрі туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки відбулась унікальна презентація і дегустація продукції відомого виробника натуральних солодощів Goluba Sweets.

Бренд-менеджерка компанії Вікторія Петрова разом із колегою приїхали з Вінниці на запрошення доцентки кафедри туризму Мар’яни Сеньків, щоб поділитись зі студентами та викладачами історією, філософією і практикою виробництва їхніх крафтових солодощів. Окрему увагу пані Вікторія присвятила патріотичній колекції цукерок Goluba Sweets та співпраці з вінницькою художницею та дизайнеркою Світланою Теренчук.

Розповідь супроводжувалася послідовною дегустацією різних цукерок, кожна з яких має свою унікальну структуру і смак. Учасники заходу мали виняткову можливість поринути у солодкий світ, який створює Goluba Sweets. На запитання, що відрізняє компанію від інших кондитерських підприємств, пані Вікторія відповіла: «Наші цукерки – це любов». Саме цю фразу можна сміливо вважати місією Goluba Sweets.

Під час дегустації студенти й викладачі активно цікавились різними аспектами виробництва і споживання цукерок та отримали відповіді на всі запитання. Goluba Sweets – компанія, яка дуже відкрита до співпраці, креативних ідей та проєктів. Вже зараз вона співпрацює з різними готельно-ресторанними комплексами Вінниччини. Зокрема, учасникам дуже сподобалась ідея патріотичних яблук, які вирощує фермерське господарство «Мартинівське поле».

Під час зустрічі обговорили можливі подальші напрями організації спільних заходів з кафедрою туризму. Також учасники заходу мали змогу придбати подарункові набори цукерок для себе, рідних і друзів.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу