Курсанти Тернопільського коледжу побували на екскурсії у Львівській політехніці

Тернопільський коледж
Фото з відвідин Львівської політехніки

Курсанти Тернопільського коледжу спеціальностей «Майстер з монтажу та обслуговування систем відновлювальних джерел енергії» та «Оператор БПЛА» відвідали Національний університет «Львівська політехніка».

В ході екскурсії гості відвідали низку кафедр, що готують фахівців із суміжних спеціальностей, ознайомилися з навчальною та матеріальною базою Університету.

Побачене й почуте від науково-педагогічних працівників Львівської політехніки ще раз підтвердило актуальність цих професій, їхню затребуваність на ринку праці зараз та в майбутньому.

Також курсанти ознайомилися з історією славетного вишу, цікавими фактами і традиціями.

Спасибі Львівській політехніці за теплий прийом!

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки