Команда проєкту ЄСТС запрошує учнів Львівської української гуманітарної гімназії ім. Олени Степанівни на Green Deal Euro Day 2024

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Заставка заходу

Команда проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» запрошує учнів Львівської української гуманітарної гімназії імені Олени Степанів на пізнавальний і драйвовий івент Green Deal Euro Day 2024.

Школярі дізнаються, що таке Green Deal та як почати жити в стилі Zero Wast. Тренери проєкту (Лідія Каша, к.т.н., доцент, заступниця директора Інституту енергетики і систем керування, Наталія Вовк, к.і.н., доцент, доцентка кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності, та Ірина Сухорольська, к.політ.н., доцент, доцентка кафедри політології та міжнародних відносин) визначать серед класів найбільш екопросунутих та екодбайливих учнів, які отримають подарунки.

Бонус заходу – знайомство зі спеціальностями Інституту гуманітарних і соціальних наук та Інституту енергетики та систем керування Національного університету «Львівська політехніка».

Захід розпочнеться 11 квітня о 10:30 у стінах Львівської української гуманітарної гімназії імені Олени Степанів (м. Львів, вулиця Олени Степанівни, 13).