Кафедру ПМВ відвідали учні Львівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 44 імені Т.Г. Шевченка

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин Львівської політехніки

17 квітня 2024 року учні 11 класу та вчителі Львівської середньої загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 44 імені Т.Г. Шевченка відвідали кафедру політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

Під час зустрічі завідувачка кафедри ПМВ Галина Луцишин розповіла про особливості навчання за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», перспективи працевлаштування випускників кафедри. Також учні мали можливість відвідати заняття та поспілкуватись зі студентами.

Зокрема, студентка другого курсу освітньої програми «Міжнародні відносини» Анастасія Шкіль поділилася своїми враженням від навчання. Викладачі кафедри політології та міжнародних відносин Ярина Завада, Юлія Лемко, Домініка Рослонь, а також заступники директора Інституту гуманітарних та соціальних наук Микола Бучин та Олег Цебенко розповіли учням про вступну кампанію 2024, перспективи фахівців-міжнародників, про міжнародну академічну мобільність, вивчення іноземних мов, участь студентів у міжнародних проектах, навчання за програмою подвійних дипломів, які реалізує кафедра. Для учнів також провели екскурсію Університетом.

Важливо, що вже кілька випускників цієї школи навчаються на кафедрі політології та міжнародних відносин за освітньою програмою «Міжнародні відносини».

Бажаємо випускникам Львівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 44 імені Т.Г. Шевченка успішно скласти національний мультипредметний тест і чекаємо у лавах студентства Національного університету «Львівська політехніка»!

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки