Аспірантка кафедри АІП відвідала захід з міжнародної співпраці у Гданській політехніці

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Гданська політехніка

Здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Ксенія Макарчук побувала на заході з міжнародної співпраці у Гданському технологічному університеті (Республіка Польща).

Аспірантка відвідала кампус Гданського технологічного університету, де присутні мали змогу познайомитися, обмінятися досвідом та цікаво й продуктивно провести час. Учасників зустріли музикою та дуже насиченою програмою, щоб показати кожну сферу життя в одному з найкращих університетів Польщі.

Студенти презентували свої ініціативи та розповідали молодшим колегам про можливості участі в наукових гуртках під час навчання. Були видовищні шоу з рідким азотом, 3D-друком і новітнім гоночним автомобілем, створеним руками студентів.

Також відбулися екскурсії історичною частиною кампусу, а всі охочі могли взяти участь у польовій грі з призами, яку підготував Уряд студентів технічного факультету. В аудиторії головного корпусу науковці з усіх факультетів підготували для молоді короткі й дуже цікаві лекції з різних галузей науки: від розумних міст через ефективні обчислення до застосування паливних елементів.

Фото із заходів Сертифікат учасника