Завершився маршрутний етап навчальної практики «Екскурсійна» для другокурсників спеціальності «Туризм»

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з маршруту

З 12 по 15 лютого 2024 року студенти ІІ курсу спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у маршрутному етапі навчальної практики «Екскурсійна». Він проходив за маршрутом: Львів – Рогатин – Крилос – Коломия – Чернівці – Хотин – Кам’янець-Подільський – Кривче – Тернопіль – Львів.

У перший день практики студенти взяли участь в екскурсії в церкві Святого Духа в м. Рогатині, яка занесена до списку світової спадщини ЮНЕСКО, відвідали музей історії давнього Галича і Галичину могилу в с. Крилос, музей Писанки і музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття в м. Коломиї. На завершення дня відбулася вечірня екскурсія Чернівцями.

На другий день взяли участь у тематичній екскурсії по території Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (колишній комплекс будівель резиденції православних митрополитів Буковини і Далмації (1864–1882 рр.), який включений у світову спадщину ЮНЕСКО), відвідали Хотинську фортецю, після чого була цікава костюмована екскурсія в Кам’янець-Подільській фортеці.

На третій день студенти відвідали печеру Кришталеву в с. Кривче та взяли участь в оглядовій екскурсії по Тернополю.

Студенти аналізували роботу екскурсоводів, техніку показу об’єктів, стиль і культуру спілкування з екскурсійною групою. Такий досвід є ще однією сходинкою професійного зростання та формування майстерності екскурсійної діяльності.

Керівники практики – старший викладач кафедри туризму Юpiй Римар та асистент Василь Костючко.

Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту Фото з маршруту