Викладачі та студенти кафедри менеджменту організацій взяли участь у Таборі підприємництва

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із заходу

Викладачки кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки доцентки Галина Рачинська та Катерина Процак, а також студенти груп МЕ-31, МЕ-32, КБ-21 взяли участь у Таборі підприємництва в рамках проєкту #EU4Youth «Відновлення через соціальне підприємництво». Захід відбувся 26 березня 2024 року в місті Львові за підтримки організації «Junior Achievement Україна».

Студенти грали в інноваційно-освітню гру ®RealСтартапер під наставництвом тренерів від кафедри підприємництва та маркетингу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та громадської організації «Науково-дослідний та консультаційно-практичний центр бізнесу, маркетингу і права». Гра є повноцінним симулятором запуску стартапу, впродовж 3 годин учасники, виконуючи різні ролі, проходять весь шлях, від ідеї до виходу на ринок, та пізнають ізсередини механізм стартап-акселератора й залучення інвестицій. Гра має на меті допомогти студентам оцінити власну ідею не лише з погляду розробників, а й інвесторів та клієнтів, і краще сформулювати свою пропозицію.

Викладачі на окремих сесіях отримали додаткові знання про особливості написання бізнес-плану, корисні поради й важливі акценти, а також додаткову інформацію про державні програми підтримки підприємців, доступні для учасників проєкту. Цікаву лекцію провела Оксана Іванчук, заступниця директора Львівського обласного центру зайнятості.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу