Викладачі кафедри філософії пройшли стажування в Католицькому університеті міста Ружомберка (Словаччина)

Кафедра філософії Львівської політехніки
Фото зі стажування у Словаччині

Задля зміцнення словацько-українських взаємин та спільної діяльності в галузі освіти, науки та культури впродовж 6–11 листопада 2023 року викладачі кафедри філософії Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» доцентки Оксана Онищук та Олеся Паньків пройшли освітньо-наукове стажування в межах академічної мобільності в Католицькому університеті міста Ружомберка (Словаччина).

Під час стажування доцентки кафедри філософії Львівської політехніки зустрілися з колегами із кафедри філософії Католицького університету, відвідали лекції та семінари, долучилися до Тижня науки і техніки, ознайомилися з особливостями організації навчання, з історією факультету, зі специфікою викладання філософських дисциплін для аспірантів і студентів, з роботою нової сучасної бібліотеки університету.

Особливо важливою була зустріч із помічником проректора з міжнародних зв’язків та мобільності, під час якої обговорено перспективи й умови співпраці Католицького університету міста Ружомберка з Львівською політехнікою і кафедрою філософії зокрема в межах програми Erasmus.

Окремо треба висловити вдячність завідувачу кафедри філософії професору Петеру Волеку за цікаву екскурсію містом Ружомберком та історичними місцями регіону Ліптов.

Викладачі кафедри висловлюють щиру подяку керівництву та викладачам філософського факультету Католицького університету Ружомберка за можливість очного міжнародного освітньо-наукового стажування, що дало змогу перейняти досвід викладання філософії від словацьких колег, обмінятись методичними навиками викладання. Щиро дякуємо за всебічну підтримку й допомогу в організації стажування професору Петеру Волеку (Peter Volek), доценту Євгенові Зеленяку (Eugen Zeleňák), докторанту Данилові Цибульку (Danyil Tsybulko) та помічникові проректора з міжнародних зв’язків і мобільності Мартіну Пінкошу (Martin Pinkoš).

Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині