Викладачі кафедри будівельного виробництва ІБІС разом зі студентами побували на підприємстві ТзОВ «Бетонікс»

Кафедра будівельного виробництва Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Нещодавно викладачі кафедри будівельного виробництва Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки ознайомилися з передовими технологіями виготовлення товарного бетону для монолітного будівництва на потужностях підприємства ТзОВ «Бетонікс» (м. Львів, вул. Півколо, 14).

Підприємство ТзОВ «Бетонікс» є провідним виробником таких різновидів бетону за їхнім застосуванням та функціональним призначенням:

  • загальнобудівельний;
  • жаростійкий;
  • теплоізоляційний;
  • дорожній;
  • гідротехнічний.

Екскурсію технологічними лініями ТзОВ «Бетонікс» провела інженер-технолог Оксана Рихліцька, яка бере активну участь у проєктуванні виробничих потужностей та науково-технічному супроводі процесу виготовлення високоякісних бетонних і залізобетонних виробів із застосуванням бетонозмішувального обладнання з Туреччини.

За час існування ТзОВ «Бетонікс», починаючи з 2011 року, на підприємстві працювали п'ять випускників кафедри будівельного виробництва. Сьогодні чільну посаду на підприємстві обіймає випускниця кафедри, інженер-технолог Оксана Рихліцька сумісник кафедри будівельного виробництва..

А також ТзОВ «Бетонікс» є багаторічною базою виробничої, технологічної та переддипломної практик для студентів спеціалізації «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» на засадах співпраці між Львівською політехнікою та виробничим підприємством.