В Університеті відбулось нагородження фіналістів Всеукраїнського конкурсу учнівських рефератів «Ядерна енергія і світ»

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Фото з нагородження

Минулого тижня на кафедрі теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки відбулося нагородження учасників фінального етапу Всеукраїнського конкурсу рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ».

Організаторами конкурсу були громадська організація «Українське ядерне товариство» разом із профільними закладами вищої освіти, зокрема Національним університетом «Львівська політехніка».

Участь у фіналі брали Cофія Соболь, учениця 11 класу Львівської академічної гімназії, з рефератом на тему «Манхеттенський проект», і Андрій Купин, учень 10 класу Львівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 43, який подав реферат на тему «Вплив радіоактивного випромінювання на організм людини та біологічний захист».

Завідувач кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій, д.т.н., професор Михайло Семерак привітав учнів та їхніх вчителів і запросив майбутніх абітурієнтів до навчання в енергетичній галузі у Національному університеті «Львівська політехніка», зокрема за спеціальністю «Атомна енергетика».

Учасники конкурсу були нагороджені дипломами і подяками, а також отримали цінні подарунки.

Фото з нагородження Фото з нагородження Фото з нагородження Фото з нагородження