В Університеті розпочато опитування «Викладач очима студентів» щодо навчання і викладання у весняному семестрі

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки розпочинає опитування «Викладач очима студентів» і просить надати об’єктивну інформацію, заповнивши анкети, які розміщені в електронних кабінетах здобувачів (пункт меню «Навчання» – сторінка «Опитування»).

Для здобувачів IV курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти опитування доступне з 1 квітня 2024 року. Інформація про опитування та інструкція надіслані на корпоративні скриньки.

Для здобувачів І–ІІІ курсів бакалаврату та І курсу магістратури опитування розпочнеться з 22 квітня 2024 року.

Результати оцінювання здобувачами вищої освіти рівня педагогічної компетентності викладачів, які проводять навчальні заняття у весняному семестрі 2023/2024 навчального року, буде враховано під час конкурсного відбору викладачів, використано для вдосконалення процедур і методів навчання та викладання у Львівській політехніці.

Опитування анонімне, інформація про особисті дані респондентів не опрацьовують та не поширюють у будь-який спосіб.

Для заповнення анкети студентам знадобиться всього кілька хвилин. Встановіть оцінку від 1 до 5 балів (більше – краще) складових педагогічної компетентності викладача. У кожній анкеті передбачено відкрите питання – студенти можуть за бажанням надати інформацію про сильні й слабкі сторони викладача, про позитивні практики та можливості вдосконалення у викладанні конкретної дисципліни.