В Університеті розпочато опитування «Викладач очима студентів» щодо навчання і викладання в осінньому семестрі

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Центр забезпечення якості освіти Національного університету «Львівська політехніка» розпочинає чергове опитування «Викладач очима студентів» і просить надати об’єктивну інформацію, заповнивши анкети, які розміщені в електронних кабінетах здобувачів (пункт меню «Навчання» – сторінка «Опитування»).

Результати оцінювання здобувачами вищої освіти рівня педагогічної компетентності викладачів, які проводять навчальні заняття в осінньому семестрі 2023/2024 н. р.,  враховуватимуть під час конкурсного відбору викладачів і використають для вдосконалення процедур та методів навчання й викладання у Львівській політехніці.

Опитування розпочате 4 грудня 2023 року і триватиме до 7 січня 2024 року. Опитування анонімне, інформацію про особисті дані респондентів не опрацьовують і не поширюють у будь-який спосіб.

На те, щоб заповнити анкету, студентам потрібно лише кілька хвилин. Поставте оцінку від 0 до 5 балів (більше – краще) складовим педагогічної компетентності викладача. В кожній анкеті передбачено відкрите питання – студенти можуть за бажанням надати інформацію про сильні і слабкі сторони викладача, про позитивні практики й можливості вдосконалення процесу викладання конкретної дисципліни.