В ліцеї № 94 Львівської міської ради відбулися заходи проєкту «Дні Політехніки в школі»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з профорієнтаційного заходу

З 15 по 19 січня 2024 року в ліцеї № 94 Львівської міської ради, що у Рясному, відбулося чергове втілення проєкту «Дні Політехніки в школі». Візію цього ліцею закладено у словах «Від успіху в навчанні – до успіху в житті». Натомість місія – сучасна педагогіка та успішна співпраця між усіма учасниками освітнього процесу, спрямована на розвиток ліцею, створення умов для повноцінного інтелектуального, творчого, фізичного та морального розвитку особистості.

Виходячи власне з цих двох тез, керівництво та педагогічний колектив ліцею запросили викладачів Національного університету «Львівська політехніка» до діалогу зі всіма учасниками освітнього процесу безпосередньо в стінах свого навчального закладу. Найбільшу увагу було приділено здобувачам освіти, адже передусім заради них працюють педагоги як ліцею, так і Університету.

Учні взяли участь у циклі занять з різних дисциплін, які провели викладачі проєкту. Також для 11-х класів організували тренінг «Компетенції майбутнього», під час якого можна було почерпнути інформацію про основні критерії вибору майбутнього фаху, освітні програми та спеціальності, які пропонує Львівська політехніка для вступу, а також відпочинкові та спортивно-культурні умови для студентів нашого університету.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу