УкрІНТЕІ організовує для науковців семінар «Ініціатива офісу підтримки вченого «Українська наукова діаспора»

Організатори заходу
Заставка до заходу

До уваги науковців Львівської політехніки!

10 жовтня 2023 року відбудеться відкритий семінар Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації (УкрІНТЕІ) з підвищення кваліфікації на тему «Ініціатива офісу підтримки вченого «Українська наукова діаспора».

Спікери:

  • І.І. Лиман, д-р іст. наук, професор Бердянського державного педагогічного університету, співзасновник цифрової платформи «Українська наукова діаспора»;
  • Є.А. Поліщук, д-р екон. наук, професор Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, стипендіат Фулбрайта у Массачусетському технологічному інституті, співзасновник цифрової платформи «Українська наукова діаспора».

Організатори запрошують співробітників УкрІНТЕІ, Міністерства освіти і науки України, науковців, представників закладів вищої освіти, галузевих інститутів, усіх охочих відвідати семінар.

Захід транслюватиметься в онлайн-режимі. Вхід без попередньої реєстрації через Систему вебінарів та вебконференцій УкрІНТЕІ. Початок об 11:00.

Для тих, хто не може бути присутнім на семінарі, але зацікавлений у тематиці, запис та презентацію буде викладено в архіві.

Охочим отримати електронний сертифікат звертатися до організаторів. Контакти: Вікторія Матусевич, (050) 351-59-22, vv.matusevych@gmail.com.

УкрІНТЕІ також нагадує, що з 24 жовтня по 28 листопада 2023 року проводитиме курс вебінарів з підвищення кваліфікації на тему «Інновації як нові перспективи сталого розвитку економіки держави».

Докладніше