У проєкті з молодіжного підприємництва, який реалізовує Tech StartUp School, беруть участь представники 144 організацій

Tech StartUp School Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

За двома напрямами:

  • «R&D та співпраця з бізнесом»;
  • «Молодіжне підприємництво»;

стартував проєкт «R&D та молодіжне підприємництво», який реалізовує Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Проєкту «Економічна підтримка України» USAID. У навчанні братимуть участь представники 144 закладів, організацій, бізнес-структур із 21 області України.

На двох зустрічах з вітальним словом виступив Володимир Терновський – менеджер із розвитку трудового потенціалу Проєкту USAID, який звернувся до учасників та мотивував їх не лише долучатися до активностей проєкту, а й утілювати їх ідеї в життя.

222 представники закладів вищої освіти долучилися до зустрічі з Назаром Подольчаком, очільником стартап-школи Університету, професором, завідувачем кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку. Тематикою першої лекції став розвиток трансферу технологій із бізнесу в науку та розвиток інноваційних екосистем у навчальних закладах.

«Спікер першої зустрічі, д.е.н., професор Назар Подольчак всебічно та ґрунтовно висвітлив питання формування R&D-екосистем у закладах вищої освіти і тенденції розвитку стартап-руху в Україні. Щиро дякую організаторам за цікавий та надихаючий старт!», – поділилася Катерина Гнедіна, доцентка Чернігівської політехніки.

200 студентів та аспірантів долучилися до зустрічі з Олегом Соколом – доктором економічних наук, професором кафедри адміністративного та фінансового менеджменту ІАДУ, який зосередив свою увагу на значенні нетворкінгу, розвитку ідей та втіленні проєкту в різних сферах. Під час заходу також було презентовано спікерів та практиків, що ділитимуться досвідом і підтримуватимуть студентів у реалізації ідей на конкурсі «Startup Прорив 2023».

Реалізація проєкту «R&D та молодіжне підприємництво», підготовка і проведення тренінгів стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Проєкту «Економічна підтримка України».

Далі буде!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу