У межах реалізації проєкту EUSTS відбувся воркшоп «Прокачай свою діджиталізацію»

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншот з онлайн-заходу

15 листопада 2023 року у Львівській політехніці в межах реалізації проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» (EUSTS) за підтримки Еразмус+ напряму Жан Моне відбувся воркшоп «Прокачай свою діджиталізацію». Інтерактивний захід посприяв розвитку практичних цифрових навиків учасників, а також формуванню знань, які допоможуть вдосконалити робочий та особистий досвід у цифровому світі.

Під час воркшопу спікери – Олександр Марковець (завідувач кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук) і Руслана Паздерська (аспірантка кафедри СКІД) поділилися знаннями та лайфхаками щодо застосування цифрових технологій для:

  • розуміння цифрового середовища: ознайомлення учасників з основами цифрового світу та важливістю цифрової грамотності;
  • оволодіння ключовими інструментами: навчання практичним аспектам використання різних цифрових інструментів та ресурсів для ефективної роботи й особистого розвитку;
  • сприяння цифровому трансформаційному мисленню: розвиток навичок аналізу та прийняття інновацій у цифровому контексті;
  • створення стратегії для особистого цифрового розвитку: допомога учасникам розробити план дій для постійного вдосконалення своїх цифрових навичок та адаптації до змін у цифровому середовищі, зокрема презентації власного бренду у соціальних мережах.

Також учасники довідалися про основні правила інформаційної безпеки й обговорили небезпеки діджиталізації. Загалом до воркшопу долучилися 30 осіб не лише з Політехніки, а й із Києва, Тернополя, Івано-Франківська та Золочева.

Команда проєкту EUSTS щиро дякує всім учасникам цього заходу – студентам і викладачам – та продовжує працювати над підготовкою інших, не менш цікавих заходів на актуальні теми європейської інтеграції України.

З докладнішою інформацією про EUSTS можна ознайомитися на сайті проєкту в межах Порталу Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу