У межах проєкту Ukraine Global Faculty відбудеться онлайн-лекція Learning for our future, not the past

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Фрагмент афіші лекції

Важливо не лише, що ви знаєте, а і як умієте застосовувати здобуті знання. Вища освіта не гарантує успішного працевлаштування, водночас є популярні альтернативні шляхи набуття потрібних навичок. Допитливість, сміливість, лідерство, витривалість чи емпатія, гнучкість і вміння «навчатися вчитися» мають велике значення.

Які знання, навички, підходи та цінності найбільш важливі сьогодні та як організувати простір, час, людей та відносини так, щоб ефективно їх використовувати й розвивати, – розкаже директор з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), професор Гейдельберзького університету Андреас Шлейхер на онлайн-лекції Learning for our future, not the past.

Декілька фактів про промовця:

  • започаткував та курує Програму міжнародного оцінювання учнів (PISA) та інші міжнародні ініціативи, які стали глобальною платформою для впровадження інновацій в освітній політиці та практиці;
  • понад 20 років працює з міністрами та освітянськими лідерами у всьому світі над підвищенням якості та рівноправності в освіті;
  • вивчав фізику в Німеччині та здобув ступінь з математики та статистики в Австралії;
  • здобув премію «Теодора Хойсса», яку присуджують від імені першого президента Федеративної Республіки Німеччина за «зразкову демократичну активність».

Лекція відбудеться 4 липня 2023 року, початок о 19:00.

Реєстрація