У Львівській політехніці відбулась регіональна зустріч Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

25 молодих учених Львівської області, що представляють 18 освітніх та наукових установ, 17 лютого зібралися у Львівській політехніці на регіональній зустрічі Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

До дискусій про потенціал молодіжної науки, можливості та виклики перед молодими ученими регіону долучилися проректор з наукової роботи Національного університету «Львівська політехніка» Іван Демидов, очільники Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України Олеся Ващук, Анастасія Сімахова, Андрій Хорольський, а також начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, доцент кафедри ЕОМ Львівської політехніки Анатолій Ігнатович.

У межах засідання розглянули три блоки питань, серед яких презентація діяльності Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, діяльність рад молодих вчених закладів вищої освіти Львівської області, а також обговорили проблемні питання, зокрема про можливе внесення змін до деяких Законів України щодо присудження наукових ступенів. Учасники зустрічі обмінялись досвідом щодо власних науково-дослідницьких проєктів.

Підсумком зустрічі стала домовленість щодо інтенсифікації подальшої співпраці та спільних наукових досліджень.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі