У Хмельницькому політехнічному коледжі Університету відбувся тиждень боротьби зі шкідливими звичками

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
акція під таким гаслом «Геть куріння – ми за здорове покоління»

«Геть куріння – ми за здорове покоління» – інформаційну акцію під таким гаслом, присвячену тижню боротьби зі шкідливими звичками, провели активісти студентської ради Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» серед студентів навчального закладу. Мета акції – пропаганда здорового способу життя та відмови від куріння, формування у підлітків негативного ставлення до цієї шкідливої звички.

У рамках акції активісти студради проводили інформаційні презентації про шкідливість куріння, рейди на території коледжу, повідомляли студентам невтішні факти «тютюнової» статистики по Україні. Куратори груп провели виховні години на тему «Наше здоров’я – майбутнє нації. Ні – тютюнопалінню!», «Жити без шкідливих звичок» та ознайомили студентів з наказом про заборону куріння.

У групах ВР-132 та ВР-141 провели акцію «обміняй цигарку на цукерку».

Подібні акції, хоч і не є масштабними, проте й вони змушують учасників замислитися про майбутнє і, можливо, вжити заходів для боротьби з нікотиновою залежністю. Адже яким би складним не був процес відмови від цигарок, головне – зробити перший крок, бо, якщо бажаєш змінити світ, – почни з себе! Сьогодні перемагає здоровий спосіб життя!