Центр збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки вчергове надіслав допомогу в Херсон та Миколаїв

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Гуманітарна допомога від політехніків

Щотижня або й декілька разів на тиждень Центр збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки надсилає гуманітарні вантажі в ті куточки України, де цього потребують найбільше. Неодноразово мешканці Херсона та Миколаєва отримували найнеобхідніше завдяки підтримці партнерів з України та з-за кордону.

― Минулого тижня на запит Херсонської обласної військової адміністрації ми відправили 500 кг гуманітарної допомоги – дитячого харчування – у Херсон. Також у Миколаївську обласну дитячу клінічну лікарню ми надіслали памперси, дитяче харчування та медичне обладнання ― вакуумні електровідсмоктувачі, які наші закордонні партнери передали спеціально для лікарні, дитячі візочки для малозабезпечених сімей. Три місяці поспіль компанія «Нова пошта» допомагає нам доставляти вантажі на території, близькі до зони бойових дій. Так і цього разу завдяки їхній підтримці ми безоплатно доправили 500 кг вантажу до Херсона та 1000 кг до Миколаєва (EN 59001015428226, EN 59001016285429, EN 59001016285977), ― розповів голова Центру збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки Володимир Шепітчак.

Гуманітарна допомога від політехніків Гуманітарна допомога від політехніків Гуманітарна допомога від політехніків Гуманітарна допомога від політехніків Гуманітарна допомога від політехніків Гуманітарна допомога від політехніків Гуманітарна допомога від політехніків