Тривають вебінари щодо ефективного використання комплексу ресурсів Web of Science

Галина Лазько, НДЧ Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

З понеділка, 19 вересня 2016 року, тривають Інтернет-семінари щодо ефективного використання комплексу ресурсів Web of Science із питань базового пошуку, розширеного пошуку і пошуку установи (в базовій і розширеній версії).

  • Платформа Web of Science: базові можливості пошуку
    Пошукові можливості платформи Web of Science. Пошук по базі даних Web of Science Core Collection. Робота з панеллю уточнення пошуку, робота зі списком результатів пошуку, повний запис публікації.
    19 вересня, понеділок, 11:00
  • Робота з бібліографією в програмі EndNote Online
    Створення власної бібліографічної бази даних. Експорт даних з Web of Science Core Collection. Додавання записів з різних джерел. Сортування записів, створення груп і керування доступом до них. Використання шаблонів оформлення бібліографії. Використання модуля Cite-While-You-Write для Microsoft Word і створення списку літератури безпосередньо під час написання тексту.
    20 вересня, вівторок, 14:00
  • Пошук по автору й ResearcherID
    Пошук по автору в базі даних Web of Science Core Collection. Створення звітів із цитування й інтерпретація індикаторів публікаційної активності (середня кількість цитувань на статтю, індекс Хирша тощо). Можливості й переваги використання безкоштовного інструмента ResearcherID для створення й керування списком своїх публікацій.
    20 вересня, вівторок, 11:00
  • Пошук і аналіз наукових журналів з використанням Journal Citation Reports
    Пошук і навігація по останньому випуску Journal Citation Reports. Сортування списків за різними критеріями і створення списку журналів з найбільшим впливом. Індикатори, використовувані в JCR, їхній розрахунок та інтерпретація. Пошук інформації з категорій журналів.
    20 вересня, вівторок, 16:00

Реєстрація – на сайті організаторів.