Три команди Університету стали учасниками освітньо-стипендійної програми CIG R&D Lab 2023/2024

Tech StartUp School Львівської політехніки
Переможці конкурсу

22 команди студентів, аспірантів та викладачів Національного університету «Львівська політехніка» подали заявки на участь у сьомому сезоні освітньо-стипендійної програми CIG R&D Lab із проєктами у різних сферах.

20 листопада відбувся пітчинг проєктів. За його підсумками три команди політехніків стали учасниками сезону 2023/2024 програми CIG R&D Lab.

  • Solaroof – це вебсервіс, який допомагає спростити підготовку для встановлення сонячних панелей. Він зацікавить людей, які хочуть встановити сонячні панелі, тих, хто вже має сонячні панелі, та бізнеси, які займаються встановленням сонячних систем. Сонячна енергія – це перспективний тренд, який активно набирає обертів, тому Solaroof дасть можливість не відставати від цієї тенденції.
  • TAB – сервіс, який дає змогу боротися з дезінформацією, пов’язаною з російсько-українською війною, через перевірку будь-якої новини, що стосується цієї теми.
  • Wombase – система управління бізнес-процесами для будівельних та ремонтних компаній, завдяки якій буде зберігатися вся інформація про робітників, інструменти й матеріали, які належать компанії, а також про замовників та об’єкти, якими займаються клієнти.

Надалі команди починають роботу з менторами, експертами задля реалізації проєктів.

Пітчинг проєктів

Переможці конкурсу Переможці конкурсу Переможці конкурсу