Tech StartUp School презентувала проєкт «Мейкерство, підприємництво та інновації у Червоноградському вугільному мікрорегіоні»

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото з презентації

У Червонограді відбулася презентація проєкту «Мейкерство, підприємництво та інновації у Червоноградському вугільному мікрорегіоні», спрямованиого на розвиток креативної та підприємницької активності у районі. Метою є створення сприятливого середовища для розвитку молодіжних бізнес-ідей, реалізація навчальних програм та менторства.

«Проєкт спрямований на розвиток різноманітних ініціатив, пов’язаних з мейкерством, підприємництвом та інноваціями в регіоні. Основою є здобуття та актуалізація знань і навичок із підприємництва серед учасників, що долучаться до різноманітних заходів та занять. Команда менторів і тренерів супроводжуватиме учасників на всіх етапах заснування та реалізації їхніх ідей. Також проєктом передбачено ваучери на закупівлю необхідного обладнання», – прокоментував подію очільник Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак.

У проєкті є різноманітні активності з розвитку підприємницьких навичок, до яких можуть долучатися жителі регіону. Ментори і тренери не лише надихатимуть на реалізацію ідей, а й підтримуватимуть за різними напрямами.

Долучитися до проєкту можна вже сьогодні:

  • 8 лютого відбудеться форум для поширення найкращих підприємницьких практик, обміну досвідом та обговорення новаторських підходів до бізнесу, що може стимулювати інновації в різних галузях (реєстрація);
  • 9 лютого відбудеться хакатон з розвитку підприємництва (реєстрація).

Докладніше – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.

Фото з презентації Фото з презентації Фото з презентації