Студенти кафедри менеджменту персоналу та адміністрування побували на Львівській пивоварні

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото з відвідин підприємства

Студенти груп МЕ-38, МЕ-49 та МЕМП-11 кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки разом із доценткою кафедри Роксоланою Винничук відвідали Львівську пивоварню.

Учасники екскурсії прослухали лекцію про техніку безпеки на заводі, дізналися про історію Львівської пивоварні – найстарішої броварні на території сучасної України, яка бере свій початок у далекому 1715 році, а також про шлях розвитку Carlsberg Ukraine. Студенти дізналися про особливості управління персоналом у компанії, вплив автоматизації та кількість і якість персоналу, ознайомилися з Кодексом етики та поведінки, який діє в компанії. Під час цікавої та пізнавальної екскурсії студенти побачили всі етапи пивоваріння, роботу конвеєра та пакувальної лінії.

Також у межах візиту відбулася консультація гаранта освітньо-професійної програми для магістрів «Менеджмент персоналу (HR-менеджмент)» Роксолани Винничук з HR-ми компанії щодо бачення та вимог працедавців до сучасних менеджерів з управління персоналом.

Щиро дякуємо за можливість відвідати виробництво компанії Carlsberg Ukraine та провідному спеціалісту з персоналу Оксані Снежинській!

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства