Студенти кафедри ДОА побували на екскурсії у галереї «Home of Arts Lviv / Львівський Дім Мистецтв»

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Студенти IV курсу спеціальності 022 «Дизайн (дизайн середовища)» кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну відвідали сучасну галерею «Home of Arts Lviv / Львівський Дім Мистецтв». Основною метою діяльності галереї є популяризація українського мистецтва. Екскурсія відбулась у рамках вивчення дисципліни «Маркетинг і менеджмент у дизайн-проєктуванні».

Студенти мали можливість послухати лекцію та поспілкуватись із засновниками та власниками Львівського Дому Мистецтв Василем Турецьким та Яремою Шпариком про ведення бізнесу та проєкти у сфері креативних індустрій, українське мистецтво і його популяризацію, можливі проблеми й перспективи. Лекція-бесіда була дуже цікавою та пізнавальною, комплексно доповнила матеріал, який студенти вивчали на парах. Результатом екскурсії є чудові враження від побаченого та почутого, мотивація і натхнення на подальшу професійну діяльність.

Учасники екскурсії дякують засновникам галереї Василю Турецькому та Яремі Шпарику, а також адміністраторам за змістовну і захопливу лекцію-бесіду!

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії