Студенти кафедри архітектурного проєктування та інженерії відвідали виставковий простір Mariupol Reborn

Кафедра архітектурного проєктування та інженерії Львівської політехніки
Фото з відвідин виставки

Студенти другого курсу кафедри архітектурного проєктування та інженерії Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки завітали до платформи Mariupol Reborn у Львові.

Гостей особливо зацікавив стратегічний напрям роботи платформи, адже вони прагнуть поєднувати свої знання з актуальними потребами суспільства, зосереджуючись на архітектурних проєктах для повоєнної відбудови.

Студентів та їхнього викладача Володимира Баб’яка ознайомили з експозицією «Маріуполь-Гданськ». Екскурсію провела Алевтина Швецова, яка глибоко й емоційно розповіла про те, як через мистецтво та культуру можна досліджувати складні теми сьогодення, зокрема російсько-українську війну.

Відвідування експозиції стало не лише цінним джерелом інформації, а й можливістю для студентів ознайомитися з культурними складовими простору. Майбутні архітектори оглянули презентаційні матеріали про досвід відновлення Ґданська після Другої світової війни. Це дало розуміння важливості переосмислення зруйнованого війною простору міста, повернення до кращої його версії, що створює простір для Людини.

Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки Фото з відвідин виставки