Студенти ІТ коледжу за зібрані на благодійному ярмарку кошти допомогли відремонтувати швидку для військових

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Медичний автомобіль для військових

Студенти Фахового коледжу інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» за зібрані на благодійному ярмарку кошти допомогли відремонтувати швидку, що допомагатиме евакуйовувати поранених військових.

Благодійний ярмарок студенти групи ОК-22 разом з викладачкою Наталією Жуковою організували наприкінці травня і, продаючи різноманітні смаколики, зібрали 19 755 гривень.

Усі гроші студенти передали волонтерам. За ці кошти змогли відремонтувати автомобіль швидкої для військових, які захищають нас на Сході України. Це так зване евакуаційне авто, яким вивозять поранених бійців з вогневого рубежу, надають невідкладну медичну допомогу та евакуюють до наступного стабілізаційного пункту.

Нещодавно авто вирушило в район Краматорська виконувати завдання.

Військові та волонтери передали студентам слова подяки за їхній внесок у таку важливу справу. Натомість студенти коледжу горді, що доклались до наближення нашої Перемоги. Нехай авто успішно виконує свої завдання та збереже якнайбільше людських життів!

Медичний автомобіль для військових Медичний автомобіль для військових Медичний автомобіль для військових Медичний автомобіль для військових Медичний автомобіль для військових Медичний автомобіль для військових