Студенти ІППО побували на лекціях у Західному апеляційному господарському суді

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Фото з лекції

14 березня 2024 року студенти бакалаврату і магістратури Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» відвідали Західний апеляційний господарський суд. Здобувачів вищої освіти супроводжувала професорка кафедри цивільного права та процесу, д.ю.н. Ірина Комарницька.

Для майбутніх юристів провели екскурсію судом. Студенти мали нагоду послухати ознайомчу лекцію про господарське судочинство, юрисдикцію Західного апеляційного господарського суду.

18 березня 2024 року студенти Інституту права, психології та інноваційної освіти в супроводі професорів кафедри цивільного права та процесу Оксани Баїк та Ірини Комарницької знову побували у Західному апеляційному господарському суді.

Привітала гостей начальниця відділу міжнародно-правової роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Анна Ярмола.

Студенти мали нагоду послухати лекцію на тему «Предметна юрисдикція», яку для них підготувала й провела помічниця судді Ольга Юрчук. Водночас здобувачі вищої освіти мали можливість поставити питання щодо прослуханого матеріалу та взяти участь в обговоренні ситуаційних завдань.

Щиро дякуємо працівникам суду за пізнавальну й цікаву зустріч, а також за неймовірно позитивний настрій та враження!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції