Студенти ІАРД та ІБІС здобули І та ІІ місце у Національному студентському конкурсі Steel Freedom 2023

Кафедра архітектурного проєктування та інженерії Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

2 грудня 2023 року відбувся фінал щорічного Національного студентського архітектурного конкурсу Steel Freedom 2023, організованого Українським центром сталевого будівництва.

Завданням було створення проєкту реабілітаційного центру для військовослужбовців та ветеранів війни у місті Житомирі.

Цьогоріч до організаторів конкурсу надійшло 87 проєктів зі всієї України. До півфіналу потрапили 79 проєктів, а боротьбу за призові місця продовжили 10 команд у фіналі.

За підсумками конкурсу І та ІІ місця вибороли збірні команди студентів Національного університету «Львівська політехніка», до яких увійшли представники Інституту архітектури та дизайну та Інституту будівництва та інженерних систем:

  • І місце – команда R-240: Софія Кійко (ІАРД), Дмитро Мазур (ІАРД), Софія Лейбич (ІАРД), Ярослав Іваськів (ІАРД), Олександр Мицик (ІБІС); куратори Леонід Вознюк, Володимир Баб’як (кафедра архітектурного проєктування та інженерії, ІАРД).
  • ІІ місце – команда R-158: Софія Іренкова (ІАРД), Віталій Дяк (ІАРД), Віталій Дейнека (ІБІС); куратори Леонід Вознюк, Володимир Баб’як (кафедра архітектурного проєктування та інженерії, ІАРД).

Також ці та інші команди Національного університету «Львівська політехніка» отримали 5 заохочувальних призів від організаторів і спонсорів.

Переможці конкурсу Переможці конкурсу Переможці конкурсу Переможці конкурсу Переможці конкурсу Переможці конкурсу Переможці конкурсу