Студенти й викладачі кафедри маркетингу і логістики побували на екскурсії у ПрАТ «Концерн Хлібпром»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Студенти-логісти та викладачі кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, доцентки Наталія Чорнописька і Таїсія Наконечна, побували з екскурсією в ПрАТ «Концерн Хлібпром», у підрозділі «Цех «ЗХНФ» (заморожених хлібних напівфабрикатів).

«Концерн Хлібпром» – це один із найсучасніших у країні за комплектацією хлібозавод європейського рівня, оснащений повністю автоматизованими високотехнологічними лініями провідних світових виробників.

На екскурсії студенти безпосередньо побачили виготовлення хлібних напівфабрикатів та продукції високого ступеня готовності з використанням при цьому технології шокової заморозки. У процесі виробництва повністю виключено вплив людського фактору на якість продукції, а функції працівників зводяться до запуску ліній і технологічного контролю за показниками процесу виробництва на моніторах.

Співпраця з найбільшими торговими мережами країни та орієнтація на міжнародні стандарти якості продукції стимулює «Концерн Хлібпром» до впровадження інноваційних рішень у виробничі та логістичні процеси.

Студенти були вражені дотриманням правил чистоти та гігієни для відвідувачів цехів, а також дотриманням принципів збереження навколишнього середовища через виконання правил: уникнення небезпечних екологічних ситуацій, раціональне використання води та електроенергії, сортування сміття.

Учасники дуже вдячні команді і працівникам «Концерну Хлібпром», які пізнавально провели екскурсію, адже це дає змогу студентам краще зрозуміти виробничі процеси, транспортування, оптимальні рішенні компаній на практиці. Спасибі за багаторічну співпрацю та можливості!

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії