Студенти бакалаврської програми «Кібербезпека» у Львівській політехніці захистили командні проєкти

ІТ Expert
Фото із захисту робіт

Відбулися захисти командних проєктів на бакалаврській програмі Cybersecurity в Національному університеті «Львівська політехніка». Завдяки SoftServe Ukraine студенти ІІ курсу, які навчаються на кафедрах захисту інформації та безпеки інформаційних технологій Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології, мали можливість наживо презентувати свої розробки.

Всього на розгляд журі було подано 14 проєктів.

Найбільше балів набрала команда Catalyst, яка презентувала BookLook – платформу для обміну книгами. Проєкт має ширший і зручніший, аніж у конкурентів, функціонал і можливість монетизації.

Майже не відстала від Catalyst команда BuildMe, що розробила перший україномовний застосунок для будівельних робіт. Він допомагає провести розрахунок кошторису ремонту й може бути використаний як кінцевими споживачами, так і бізнесом.

Окрім того, команди продемонстрували ще багато цікавих проєктів, зокрема, платформу психологічної підтримки й пошуку психолога, застосунок для самостійного навчання й розвитку навичок, програму, що допомагає боротися зі страхами та фобіями тощо.

Докладніше – на сторінці ІТ Expert у соцмережі Фейсбук.