Студентки кафедри ОА здобули призи від всеукраїнського бухгалтерського журналу «Дебет-Кредит»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Нещодавно завершилися змагання за електронну передплату на всеукраїнський бухгалтерський журнал «Дебет-Кредит» на перше півріччя 2024 року. Переможницями стали студентки бакалаврату спеціальності «Облік і оподаткування», які в осінньому семестрі 2023 року мали високі результати навчання з дисципліни «Судово-бухгалтерська експертиза» Адріана Вінтоняк, Анастасія Баран (група ОП-32), Андріана Кіра, Тетяна Цісінська, Вікторія-Катерина Ропушанська (ОП-41).

Також переможницями стали студентки магістратури кафедри обліку та аналізу, які в осінньому семестрі 2023 року мали високі результати навчання з дисципліни «Організація і методика аудиту»: Ольга Стецюк, Анастасія Дунаєвська, Юліана Ткач, Катерина Поплавська, Ірина Саварин (група ОПАГ-11). Вони продемонстрували високий рівень знань і професійних умінь із зазначених дисциплін, аналітичні здібності та здатність оперативно формувати правильні висновки. Такі змагання сприяють популяризації спеціальності «Облік і оподаткування» й заохочують студентів до подальшого професійного розвитку.

Кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» висловлює вдячність команді всеукраїнського журналу «Дебет-Кредит» за надання студентам додаткових можливостей для професійного розвитку!

З питань наступних змагань за передплату на провідне всеукраїнське бухгалтерське видання звертайтесь до професора кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая – ініціатора змагання.