Студентки кафедри ОА отримали призи у межах Всеукраїнської ініціативи «Екологія свідомості: зростай гармонійно»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з концерту

Десять студенток кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту, які показали найкращі результати навчання з дисциплін «Організація і методика аудиту» і «Судово-бухгалтерська експертиза», отримали можливість відвідати гарні концерти симфонічної музики у Львівській національній філармонії в межах Всеукраїнської розвиткової ініціативи «Екологія свідомості: зростай гармонійно», яку реалізує громадська організація «Світ важливих ініціатив» із січня 2024 року.

В межах ініціативи таку можливість отримали: Ольга Стецюк, Анастасія Дунаєвська, Юліана Ткач, Катерина Поплавська, Ірина Саварин (група ОПАГ-11), Адріана Вінтоняк, Анастасія Баран (група ОП-32), Андріана Кіра, Тетяна Цісінська, Вікторія-Катерина Ропушанська (група ОП-41).

Щиро дякуємо генеральному директору Львівської національної філармонії Володимиру Сивохіпу за надані додаткові можливості для гармонійного розвитку студентів.

Зазначимо, що студенти, які досягатимуть найвищих навчальних результатів з дисциплін, які викладає професор Володимир Чубай, упродовж 2024 року матимуть можливість безкоштовно відвідати концерти органної та симфонічної музики, цікаві вистави в різних театрах Львова, виставки в картинних і фотохудожніх галереях, а також інші заходи, які сприятимуть гармонійному різнобічному зростанню. Ця ініціатива надає додаткову підтримку (в умовах невисоких стипендій) наполегливим у навчанні студентам з гідною життєвою позицією.

Переможниця конкурсу Фото з концерту Фото з концерту Фото з концерту