Студентка кафедри МІ Рената Думнич: «Це була унікальна нагода спробувати себе у ролі держслужбовця»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Рената Думнич

Кафедра міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки орієнтує студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація») на здобуття практичних навичок професійного розвитку впродовж навчання через участь у різних програмах стажування для подальшого успішного працевлаштування.

Своїми враження про участь в одній із таких програм ділиться студентка групи МІ-31 Рената Думнич:

– Минулого тижня завершилося моє стажування у Львівській обласній військовій адміністрації за програмою «Академія перших можливостей». Я стажувалась у департаменті комунікацій та внутрішньої політики, а саме у відділі організації заходів та комунікації з громадськістю під керівництвом Ірини Швайко.

Впродовж стажування мені довелося побувати на різноманітних заходах вшанування пам’яті видатних українських діячів, писати тексти для сценаріїв проведення свят та працювати з документами про реабілітацію постраждалих від репресій. Я вдячна за такий цікавий досвід! Але, звісно, окрім практичного досвіду роботи, чудовою частиною стажування було знайомство з різними людьми, від стажерів-студентів до держслужбовців-професіоналів з багаторічним досвідом.

Загалом можу сказати, що державна служба – це, часто, розв’язання важливих формальних питань у неформальній атмосфері, яка потребує стресостійкості, гнучкості та готовності до негайних дій.

Дякую ЛОВА за таку ініціативу та можливість для молоді! Дякую кафедрі міжнародної інформації Львівської політехніки за підтримку!

Фото зі стажування Рената Думнич Сертифікат