Студентка кафедри МІ Христина Козоріз: «Мені було важливо, щоб освітня програма розвивалася і вдосконалювалася»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Христина Козоріз

Студентка ІІІ курсу освітньої програми «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Христина Козоріз ділиться своїми роздумами:

– Мій шлях до вищої освіти розпочався у львівському ліцеї № 18, де з 9 класу почала активно вивчати різні університети і спеціальності. В результаті вибору власного шляху у 2021 році зупинилася на освітній програмі «Міжнародна інформація» у Львівській політехніці.

Чому саме ця спеціальність? Упродовж майже двох років я обирала собі напрям навчання. Моїм головним критерієм було бажання вивчати щось нове й захопливе, з основним акцентом на те, щоб інформація була сучасною та постійно оновлювалася. Мені було важливо, щоб програма розвивалися і вдосконалювалася, і тому обрала саме «Міжнародну інформацію».

Навіть якщо ця галузь була новою і не такою популярною для інших однолітків та їхніх батьків, провчившись два з половиною курси, жодним чином не шкодую про свій вибір.

Здобуті навички дали мені змогу знайти цікаву роботу й почати реалізовувати себе професійно вже під час навчання в Університеті.

Зараз працюю у відділі маркетингу компанії «LA П’ЄЦ». Я вдячна цій компанії за можливість розвиватися, кар’єрне зростання та можливість допомагати Збройним силам України. Від перших днів повномасштабного вторгнення «LA П’ЄЦ» активно підтримує армію, і для долучення клієнтів до цієї ініціативи ми запустили акцію «Квадрік за Квадрік».Тобто ви купуєте нашу піцу «Квадрік» – й автоматично донатите 40 гривень на дрони.

Після повернення до очного формату поєдную навчання та роботу, окремо продовжуючи розвивати з нашою командою проєкт у TikTok від кафедри міжнародної інформації Львівської політехніки.

Завдяки практичним навичкам, отриманим в Університеті, легко можу застосовувати їх у своїй роботі. Крім того, очне навчання надає нам можливість взаємодіяти з викладачами особисто, що ще більше зближує нас і допомагає здобувати цінний досвід.