Студентів та працівників Університету запрошують пройти опитування щодо сприйняття Болонського процесу

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до опитування

Враховуючи статус України як кандидата на членство в Європейському Союзі та необхідність гармонізації національної системи вищої освіти з Європейським простором вищої освіти, Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки запрошує студентів та працівників Університету пройти опитування щодо сприйняття Болонського процесу та Європейського простору вищої освіти різними зацікавленими сторонами, заповнивши анкету.

Звертаємо увагу, що на початку проходження опитування потрібно обирати пункт I work/study in the European Higher Education Area (EHEA). Опитування відкрите до 6 вересня 2023 року та відбувається на засадах анонімності.

До опитування запрошують усіх членів спільноти вищої освіти – студентів, викладачів, співробітників, менеджмент і керівництво. Результати опитування буде використано для розроблення додаткових видів діяльності та комунікаційних засобів для покращення співпраці між країнами та зацікавленими сторонами з метою сприяння глобальному діалогу з питань вищої освіти.

Спасибі за долученість до процесів і процедур забезпечення якості вищої освіти!