Старшокласники Львова та Львівщини під час Наукових фестин ознайомилися з перевагами навчання у Львівській політехніці

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з фестин

Наскільки Львівська політехніка багатоманітна, які перспективні напрями тут розвивають і за якими освітніми програмами мають можливість навчатися студенти, кілька сотень учнів старших класів різних шкіл не лише Львова, а й Львівщини, дізналися 21 квітня під час Наукових фестин.

Цей захід у межах вступної кампанії Політехніки щороку організовує відділ маркетингу нашого університету.

На початку заходу словами вдячності та хвилиною мовчання пом’янули полеглих захисників України.

З вітальним словом до гостей Львівської політехніки звернувся ректор Юрій Бобало, наголосивши, що Наукові фестини – це, мабуть, найбільша подія в нашому університеті, яка щороку відкриває двері Політехніки для випускників шкіл.

– Ви маєте прекрасну можливість ознайомитися з нашими навчальними програмами, поспілкуватися з викладачами з усіх інститутів Політехніки. Львівська політехніка – один з найбільших навчальних закладів України, тут навчається 34 тисячі студентів. Львівська політехніка є потужним центром інновацій, прогресивних змін, високої якості освіти та наукових досліджень. Наш університет є одним із найбільших закладів вищої освіти України і впродовж десяти років за підсумками міжнародних та національних рейтингів входить у п’ятірку найкращих українських університетів. У 16 навчально-наукових інститутах і 10 коледжах здобувають освіту понад 33 тисячі студентів. І ви маєте нагоду стати частиною нашої політехнічної спільноти! – наголосив Юрій Ярославович.

Гостей події також вітали Народний духовий оркестр та Народна хорова капела студентів «Гаудеамус» Народного дому «Просвіта», музичний супровід яких є окрасою багатьох заходів.

У кожному з наметів, які були розміщені на подвір’ї біля головного корпусу Львівської політехніки, учні могли не тільки отримати вичерпну інформацію про ту чи іншу освітню програму, особливості навчання, а й взяти участь у різноманітних розіграшах, експериментах.

Також відбувся традиційний конкурс на найкращий намет, за який за допомогою QR-коду голосували відвідувачі. Цьогоріч найбільше сподобався намет від Інституту права, психології та інноваційної освіти.

У межах Наукових фестин в інститутах провели зустрічі з учнями, під час яких вони послухали мотиваційні лекції від роботодавців, а також поспілкувалися з керівниками кафедр, які відповідали на запитання, що цікавили молодь.

Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин Фото з фестин